Eesti Saabiklubi Viimati aktiivne: Mitte kunagi
Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Prinditav versioon | Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Küsitlus:
 Lehekülgi:  1  2
Autor: Pealkiri: M: SAAB 96, 78/80'
SoS
Saabiklubi liige

Postitusi 285
Registreerunud 19.11.2005
Asukoht Ajateenistuses
Kasutaja on eemal

Auto: 96 -> 900i -> 9-3OG->900NG Cabrio

sad.gif postitati 19.11.2005 13:29 Tsiteeri
M: SAAB 96, 78/80'

Proovisin küll elustada teda, aga kahjuks polnud see minu võimaluste juures enam võimalik :(
http://pops.dako.edu.ee/joosep/pildid/album03/dets_016.sized.jpg
Registrist on masin maha võetud. Oli iseliikuv, on iseveerev. (update - nüüd on ainult iseveerev)
Rohkem pilte näha siit
Kaasa võimalik saada varuosi (2 doonorilt) ja komplekt/paar velgi ning vähekasutatud rehve.
Kere seisukord on suhteliselt (väga) kriitiline nagu piltidelt näha :( ja sinnataha asi jäigi kuna keevitust polnud töökojas võimalik enam teha. Mootor (1,5) ja käigukast on väga heas korras, kuid poolassid on nõrgavõitu.
Seerianumbrite järgi peaks vist olema sedasi et kere 78' mootor 80' ja paberitel valmistamisaasta 82'.
Masin toodud Vabariigi alguses Soomest Eestisse, kus 95' minu kätte sai. Igapäevase sõidukina kasutati kuni 03' kui sai pisut uuem auto muretsetud. Peale seda seisis kuni 05' suveni garaažis, mil proovisin teda uuesti elustama hakata...

Probleemne osa on nüüd selles, et masin asub Hiiumaal.... Vaatamiseks võimalik vast saare siseselt transpordiga toetada, teoreetilselt võimalik ka mõni reede Tartust-Hiiumaale ja pühapäeval tagasi Tartu tuua.

Ehk õnnestub kellelgi temast veel kaunitar teha ja talle paremat saatust pakkuda kui lihtsalt seistes... :notworthy:
Tekkivatele küsimustele proovin jõudumööda vastata.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
part
Küülikuaretaja

Postitusi 973
Registreerunud 26.02.2004
Kasutaja on eemal

[*] postitati 19.11.2005 19:20 Tsiteeri

mm, mõnnalt palju pilte

sama lugu nigu mu 1975 a omaga mis on saanud miskipärast "1982"-ks

sinu auto tegelik tootmisaasta on 1978 /uus tagatuli, suured pargid, ja välimusest eristab teda sarnaseimast, 1979-st see, et tihendikiilud on hõbedased-kroomikarva 1979 mustade asemel- selline kombinatsioon oli ainult 1978/. 1982 ei toodetud 96 tegelt ju enam kogunimitte 2 vaid 3 aastat, sest ka viimane 1980 juubelisats tehti tegelt valmis 1979. Üritasin arkis hiljuti põhimõtteliselt saada passi õige aasta, kuid mulle tehti selgeks et ma olen lollakas ja ärgu ma enam seda tootmisaasta jama ajama mingu - nii ongi mu punane küülik jätkuvalt 1982...

aind 1 asi on mul selgusetu, vot need peeglid mis tal peal on. kas need on saabi enda "tehasepeeglid" või mitte? kes teab? ja kui, siis milllistes aastakäikudes võis selliseid peegleid kohata?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Otsi kasutaja postitusi Saada kasutajale U2U
Ryhkija
Saabiklubi liige

Postitusi 1306
Registreerunud 03.02.2005
Asukoht Taaralinn (<-> Kilulinn)
Kasutaja on eemal

Auto: "Sekeldaja" 900i, 1988

[*] postitati 20.11.2005 00:24 Tsiteeri

part'le: Saad oma küülikukasvatust veelgi laiendada :P , kui selle ärr võtad, küülikud olla hää sigivusega loomad ...
Vaata kasutaja profiili Otsi kasutaja postitusi Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik

Postitusi 10183
Registreerunud 03.03.2004
Asukoht Tallinn, Nõmme
Kasutaja on eemal

Auto: 607 ASU,863 TFG

[*] postitati 20.11.2005 01:01 Tsiteeri

Küülikute paljunemine pidavat eksponentsiaalne olema (loodan, et peale 0.7l viskit suudan veel õigekirjaga hiilata, trükkimiskiirus on kõvasti alanenud...)

ekspotensiaalne vist pole õige..
eks pontensiaalne ka vist mitte.....

[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
http://images.spritmonitor.de/299725_3.png
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Otsi kasutaja postitusi Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
SoS
Saabiklubi liige

Postitusi 285
Asukoht Ajateenistuses
Kasutaja on eemal

[*] postitati 20.11.2005 01:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: part
sinu auto tegelik tootmisaasta on 1978
aind 1 asi on mul selgusetu, vot need peeglid mis tal peal on. kas need on saabi enda "tehasepeeglid" või mitte? kes teab?

Peeglite kohta ei oska midagi öelda, algusest peale on siuksed olnud ja kahtlen, et eelmine omanik julmalt mingeid random peegleid talle külge oleks kruvinud...:freak:
Kere on 78' nagu seerianumber kinnitab:
http://pops.dako.edu.ee/joosep/pildid/album03/saab_066.sized.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
roomlane
Saabiklubi liige

Postitusi 775
Registreerunud 13.09.2005
Asukoht Tartu, Tammelinn
Kasutaja on eemal

Auto: 900c, '01 9-3 110kW, NG900 2,3i juppeks.

[*] postitati 20.11.2005 18:00 Tsiteeri

to Cyber: tegu olla Fibonacci jadaga.

55581286
Vaata kasutaja profiili Otsi kasutaja postitusi Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Cyber

Postitusi 10183
Asukoht Tallinn, Nõmme
Kasutaja on eemal

[*] postitati 20.11.2005 21:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: roomlane
to Cyber: tegu olla Fibonacci jadaga.

IRW...

Kes üldse pihta ei saa, siis herr Fibonacci tegeles juba 13 sajandil küülikute paljunemise probleemiga..:P

[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Otsi kasutaja postitusi Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Nakataja
Saabihuviline

Postitusi 302
Registreerunud 10.12.2004
Asukoht Päälinn
Kasutaja on eemal

Auto: Saab 96 Super V4, Xantia ja Accord

[*] postitati 21.11.2005 12:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: SoS

Probleemne osa on nüüd selles, et masin asub Hiiumaal.... Vaatamiseks võimalik vast saare siseselt transpordiga toetada, teoreetilselt võimalik ka mõni reede Tartust-Hiiumaale ja pühapäeval tagasi Tartu tuua.

Päris huvitav pakkumine - Tartu mehed võtke kamp kokku ja teile tehakse tasuta Hiiumaa ekskursioon koos kohalike 96-te tutvustamisega ;) Võin ka enda masinat näidata, kuid aeg tuleks ikkagi enne kokkuleppida.
Nali-naljaks aga tegelt tahaks su masinat vaatama tulla küll ning ma nagu aiman, et asub see sul Kärdlas (külajutud ;)). Kuna mu omal suvine olemine Orjakus ja masin ka hetkel samas, siis äkki õnnestub mingil hetkel kaupa teha. Kuigi kardan, et enne kevadet ei jõua asjaga suurt tegeleda, kuid vaatamas võiks ikka käia.
On sul ka mingi number välja käia?
SoS
Saabiklubi liige

Postitusi 285
Asukoht Ajateenistuses
Kasutaja on eemal

[*] postitati 20.12.2005 22:27 Tsiteeri

Küljes on ka SAABi 96 kell, paistab et ei ole teine piltide peale ennem jäänud, eks ma siis neljapäeval teen sellest pildi ära, kui autojuurde satun.

niih oskab nüüd mõni saabiguru kinnitada minu ütlusi kella kohta?

http://pops.dako.edu.ee/joosep/pildid/album03/dets_009.sized.jpg

http://pops.dako.edu.ee/joosep/pildid/album03/dets_014.sized.jpg

SoS
Saabiklubi liige

Postitusi 285
Asukoht Ajateenistuses
Kasutaja on eemal

[*] postitati 25.12.2005 01:32 Tsiteeri

Võtsin kella armatuuriküljest korraks ära, et tuppa sooja tuua
Mine tea äkki ongi nii väärtuslik, julge seda siis õues hoida ;)
Taga lausa garntiikleebis :headbang:
http://pops.dako.edu.ee/joosep/pildid/album03/tekst.sized.jpg
ja väike profiilipilt kah
http://pops.dako.edu.ee/joosep/pildid/album03/IMG_1877.sized.jpg

SoS
Saabiklubi liige

Postitusi 285
Asukoht Ajateenistuses
Kasutaja on eemal

[*] postitati 11.01.2006 11:17 Tsiteeri

Ütleme siis, et 2500.- eest annaksin kogu komplekti ära koos selle kellakesega.
Kui keegi eriti tungivalt seda kella tahab, siis seda saab vastu uksetaha ka tuua

Nakataja
Saabihuviline

Postitusi 302
Asukoht Päälinn
Kasutaja on eemal

[*] postitati 11.01.2006 11:22 Tsiteeri

Kas kell on muidu töökorras? Mina olen huvitatud kohe kindlasti. Palju küsid?
SoS
Saabiklubi liige

Postitusi 285
Asukoht Ajateenistuses
Kasutaja on eemal

[*] postitati 11.01.2006 11:32 Tsiteeri

Kell tiksub väga ilusasti. Iga 5 minuti tagant (oli vist) tõmbas vedru uuesti pingule ja püsis väga ilusasti graafikus.
Pole eriti võrdlusmomenti võtta, mis hinnaga kellad on, aga ilma kellata on ka sellest rondist juba raskem lahti saada.
Võin ka ju öelda et kell on 2500 ja siis saab kohustuslikult auto ka pealekaubaks ;)

Nakataja
Saabihuviline

Postitusi 302
Asukoht Päälinn
Kasutaja on eemal

[*] postitati 11.01.2006 11:46 Tsiteeri

Aga kui ma kogu kupatuse sult ära ostan, kas siis auto võib sinu hoovile seisma jätta ;)
Mul muidu alles kevade poole plaanis Hiiumaal tõsisemalt tegutsema hakata.
Pakuks kella eest 500 muidu.
SoS
Saabiklubi liige

Postitusi 285
Asukoht Ajateenistuses
Kasutaja on eemal

[*] postitati 11.01.2006 11:52 Tsiteeri

jah, auto võib kevadeni minu juurde jääda küll kui sa selle ikka suve poole ära vead
Kui keegi teine kella ei taha ju sa siis saad endale selle

Cyber

Postitusi 10183
Asukoht Tallinn, Nõmme
Kasutaja on eemal

[*] postitati 11.01.2006 12:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Nakataja
Aga kui ma kogu kupatuse sult ära ostan...
Nakkuslik küülikupaljunemine...:) Nakataja on saanud Pardilt nakkuse!!

suur
Saabimaniakk

Postitusi 4402
Registreerunud 01.03.2005
Asukoht Tallinn, Kristiine
Kasutaja on eemal

Auto: SAAB 9000 CS 2,3LPT aut. '96

[*] postitati 11.01.2006 12:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Cyber
Tsitaat:
Aga kui ma kogu kupatuse sult ära ostan...
Nakkuslik küülikupaljunemine...:) Nakataja on saanud Pardilt nakkuse!!

Masendav. Part on päris mitmeid nakatanud. Mul ka nire suunurgas, aga lähima aasta-pooleteise jooksul tundub küüliku omamine üsna võimatu.

Nakataja
Saabihuviline

Postitusi 302
Asukoht Päälinn
Kasutaja on eemal

[*] postitati 11.01.2006 12:40 Tsiteeri

Tegelt ma tahaks ikkagi seda kella ja võibolla ka autot kui seda ise näinud olen. Praegu aga tundub mulle, et sealt sinu autolt miskit varuosa eriti vaja ei ole, kuna oma massin 95% korras on. Müüd siis kella eraldi ka või?
Cyber

Postitusi 10183
Asukoht Tallinn, Nõmme
Kasutaja on eemal

[*] postitati 11.01.2006 13:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: SoS
Kui keegi teine kella ei taha ju sa siis saad endale selle
Mingi vihje võiks siin olla....;)

SoS
Saabiklubi liige

Postitusi 285
Asukoht Ajateenistuses
Kasutaja on eemal

[*] postitati 11.01.2006 13:23 Tsiteeri

Tehti mulle ostakohe pakkumine, niiet kell läks juba ära.
Enam see komplekt vist nii väärtuslik pole, et tuleb hinda langetada ntx 2k peale

Nakataja
Saabihuviline

Postitusi 302
Asukoht Päälinn
Kasutaja on eemal

[*] postitati 11.01.2006 13:30 Tsiteeri

No nii nüüd sa rikkusid küll kogu kauba ära :( .
Kas siis minu pakkumine oli liiga lahja?
Märt
Saabihuviline

Postitusi 29
Registreerunud 21.12.2005
Asukoht Tallinn
Kasutaja on eemal

Auto: 2 * 9000 CC kuusakoski special edition

[*] postitati 11.01.2006 13:31 Tsiteeri

Ma vaatan piltidelt, et põhi päris läbi, aga kuidas lugu nende kohtadega, kuhu olulised agregaadid kinnituvad?

Muidu võiks ju teha nii, et Nakataja ostab sult kella 500 eest ja ma võtaks siis ülejäänud krempli 2000ga ära?

edit: kurat hilja vist?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada kasutajale U2U
suur
Saabimaniakk

Postitusi 4402
Registreerunud 01.03.2005
Asukoht Tallinn, Kristiine
Kasutaja on eemal

Auto: SAAB 9000 CS 2,3LPT aut. '96

[*] postitati 11.01.2006 13:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Märt
Ma vaatan piltidelt, et põhi päris läbi, aga kuidas lugu nende kohtadega, kuhu olulised agregaadid kinnituvad?

Muidu võiks ju teha nii, et Nakataja ostab sult kella 500 eest ja ma võtaks siis ülejäänud krempli 2000ga ära?

edit: kurat hilja vist?

No ülejäänd krempli hind on ju nüüd 2k peal!!

SoS
Saabiklubi liige

Postitusi 285
Asukoht Ajateenistuses
Kasutaja on eemal

[*] postitati 11.01.2006 13:40 Tsiteeri

Tsitaat:
No nii nüüd sa rikkusid küll kogu kauba ära :( .
Kas siis minu pakkumine oli liiga lahja?
Kahjuks küll tuli nii välja jah
Esiosa kinnitused peaks olema korralikud, aga tagant on küll kõik läbi :( väiksema kruvikeerajaga annab augukesi läbi metalli teha
Ülejäänud krempel on ju ikka saadaval

Märt
Saabihuviline

Postitusi 29
Registreerunud 21.12.2005
Asukoht Tallinn
Kasutaja on eemal

Auto: 2 * 9000 CC kuusakoski special edition

[*] postitati 11.01.2006 13:42 Tsiteeri

Kirjutasid, et registrist on maha võetud. Kas ajutiselt peatatud või taastamisõigusega, või õiguseta? Muidu võtaks 2000ga ära küll. Ainult raha saan kanda järgmisel nädalal, hetkel maksuametiga väike vaidlus pooleli

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Küsitlus:

Mine lehekülje lõppu
Google
WWW www.saabiklubi.ee

Developed By Aventure Media & The XMB Group © 2002-2006