| Lehekülgi: 1 2 3 .. 5 |
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik

Postitusi 10063
Registreerunud 03.03.2004
Asukoht Tallinn, Nõmme
Kasutaja on foorumis
Auto: 607 ASU, 863 TFG
|
postitati 06.04.2007 21:27 |
|
|
SAAB 9000 CSE 2.3T, 1996, Cyber
Et siis jah, võtsin kätte ja ostsin omale kah tonnise... Mitte, et ma oma
klassikut ei salliks enam, aga vana auto on vana auto ja uus (uuem) auto on uus (uuem) auto.
Et kõik ausalt ära rääkida, siis tekkis kihk midagi uut proovida umbes paar kuud tagasi. Sai siis ka ringi piiluma hakatud. Mõte oli juba siis, et kui
juba, siis kõik kellad-viled. CS-i, manuaalkasti ja vabalthingava mootoriga ei hakka üldse jamama. Mis te arvate, kas oli midagi koha pealt võtta??
S...gi.. Ühel hetkel tekkis ka siia foorumisse teema , mis juba kõrvad pisut liikuma pani. Peale
talvekokkutulekut sai siis ka koha peal ära käidud ja auto üle vaadatud. Ei tea, kas see auto ei tahtnud minu omaks saada või milles asi, aga tol
päeval näitas ta iseloomu ja ei töötanud nii mõnedki asjad, mis Epsumi sõnul olid enne töötanud korralikult (ei kahtle selles). Kuna numbreid küljes
ka polnud ja pikemat proovisõitu teha ei saanud, jäi tol hetkel jah-sõna ütlemata, kuigi mõtet sugugi maha ei matnud veel. Petsraibe sattus autole umbes nädal hiljem
peale ja võttis ära.. .
Läksid siis veel mõned nädalad mööda, passisin kohalikke kuulutusi ja isegi mõningaid väljamaiseid, suurt mitte midagi, need tonnised oleks nagu otsa
saanud. 3 päeva tagasi hommikust saabneti tiiru tegema asudes leidsin ühe u2u, Suurelt. Pealkiri oli "noh, jookse". Sees peidus värskelt auto24-s
ilmunud link ühele 96 aasta 2.3 LPT 9000-le. Egas midagi, helistasin ja leppisin õhtuks ülevaatamise kokku. Iffi kutsusin julgustuseks kaasa ja
läksimegi. Ees ootas meid täiesti korralik tumesinine, heleda nahksisuga, automaatkastiga, kõikide kellade-viledega auto. Esimene kahtlus asja juures
tekkis, nähes iluvõrel turbo kirja ja armatuuris turbo kella. Peaks nagu ikka FPT olema... Passis siiski 125 kW. No mis seal ikka, kui LPT siis LPT.
Paar pudinat ja uus soft ja ongi FPT.. . Olin juba tol hetkel suht kindel,
et võtan ära. Igaks juhuks sai omanikuga kokku lepitud, et veaks teise ikka veel spetside juurde ülevaatusele. Jutu sees tuli välja, et paar nädalat
tagasi auto Troostis Trionicu ja Iisaku hellade käte vahel käigukasti vahetuse läbi elanud. Järgmine päev üle helistades selgus, et nii oligi ja
midagi halba autost meelde polnud jäänud härrastele. Ei hakanudki sinna minema enam ja käisime samal päeval ARK-is ära. Uskuge või mitte, pool tundi
enne tööpäeva lõppu ARK-i jõudes on veel võimalik auto ümber registreeritud saada..
Hetkeks on siis tuvastatud, et see 125 kW jutt on hülge möla. Tegu on täisverelise 147kW FPT autoga..
Hetkel on tunne küll selline, nagu puutumata porimülka leidnud põrsal..
Nojah, pikk jutt, s..t jutt. Paar pilti ka siis. Kasutan hetkel ära müügikuulutuses olnud pildid, kui ilm pisut soojemaks läheb ja saab auto puhtaks
pesta, siis teeb ehk mõne klantspildi kah ja paneb siia asemele.

[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...

|
|
|
TFK
Saabiklubi liige

Postitusi 533
Registreerunud 11.07.2006
Asukoht HARJUMAA KIILIVALD
Kasutaja on eemal
Auto: SAAB 9000CSE 2,3,1997A
|
postitati 06.04.2007 21:35 |
|
|
Täitsa
Nael kummi!!!!!
|
|
|
S9K
|
postitati 06.04.2007 21:48 |
|
|
Vot seda ei osanud ma Cyber-ist küll oodata. Sa olid ikka selline klassiku mies. Aga võta näpust, ostsid omale tonnise. No kuidas on siis?
V8 RWD conversion
|
|
|
ill
Saabiklubi liige

Postitusi 781
Registreerunud 27.02.2007
Asukoht Tallinn
Kasutaja on eemal
Auto: Saab 900S 2.3 '94
|
postitati 06.04.2007 21:53 |
|
|
Noh, kade meel jah, kohe ikka pidi omale ka ostma tumedat värvi heleda nahksisu ja puiduga SAABI jah?
|
|
|
qdwin
|
postitati 06.04.2007 21:55 |
|
|
Jeee! Tonnine on ikka krdi hea ja aus pereauto! Tubli poiss!
1. Ikkagi inimene, automaatkastiga! Teenigu see kast Sind ausalt!
2. Millal ma aju kätte saan? Cut offi vältimise mõttes peaks tal ajuga veidi möllama.
3. Räägi kuidas Sa igale värskele tonnise omanikule kohaselt täna autot käima ei saanud!?
4. On Su lapsed proovinud heledat nahka okolaadiga puhastada?
|
|
|
teager
|
postitati 06.04.2007 22:16 |
|
|
Lõpuks ometi 
Aga ma tulen ja krutin su masinalt need puidust ukse puitimitatsiooni dekoorribad ära .P
terv, teager
|
|
|
Cyber

Postitusi 10063
Asukoht Tallinn, Nõmme
Kasutaja on foorumis
|
postitati 06.04.2007 22:23 |
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: qdwin
Jeee! Tonnine on ikka krdi hea ja aus pereauto! Tubli poiss!
1. Ikkagi inimene, automaatkastiga! Teenigu see kast Sind ausalt!
2. Millal ma aju kätte saan? Cut offi vältimise mõttes peaks tal ajuga veidi möllama.
3. Räägi kuidas Sa igale värskele tonnise omanikule kohaselt täna autot käima ei saanud!?
4. On Su lapsed proovinud heledat nahka okolaadiga puhastada? |
1. jah .. sinu kadunukese kast on all tal.. Kõik rikked nuhtlen sinu
kaela..
2. oota sellega pisut.. las ma harjun
3. tjah.. Kui kogemust pole, siis juhtub.. ei tulnud ju ometi selle peale, et immo võib ka siis peale minna, kui signat
vms peal pole... lihtalt õue peal seisis mõnda aega ja siis keeldus käivitumast.. Mõningase ninasügamise ja jumal-teab-mida mõtlemise peale panin korra uksed lukku ja tegin lahti ja kas sa näe, käivitus jälle...
Ilmselt ei ole ma esimene ja ka mitte viimane, kes selle asja õnge läheb.
4. ei ole, suurem peaks juba valdama teemat ja väiksem veel ei tarbi seda kraami..
To Ill: kuule töö juures nõutakse nüüd juba kahekordseid liike..
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...

|
|
|
Skybound
Saabihuviline

Postitusi 481
Registreerunud 01.08.2006
Asukoht Tartu/Tallinn/Muhu
Kasutaja on eemal
Auto: Saab 9-5 Aero MY03, Honda Accord 2.2i 1992
|
postitati 06.04.2007 22:59 |
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Cyber
Uskuge või mitte, pool tundi enne tööpäeva lõppu ARK-i jõudes on veel võimalik auto ümber registreeritud saada..
|
Usun-usun, sai enda praegune auto ka niiviisi omastatud. Omanik tahtis ruttu lahti saada, mina ruttu omanikuks saada, niisiis kimasime 30 minti enne
uste sulgemist ARK-i ja saigi asjaga ühele poole. Mõlemad rahul ja siiamaani 
Aga megailus 9k... väljast tume, seest hele - s.t. kohuke Mulle ka alati
brünetid rohkem meeldinud
"Why do those people who drive SAAB have THAT smile on their face?!" / J.Clarkson
|
|
|
rbl
Saabiklubi liige

Postitusi 117
Registreerunud 14.04.2006
Asukoht Tallinn
Kasutaja on eemal
Auto: 900 T8; 900 T16 Aero; 9000 turbo (89a.) ja Manta
|
postitati 06.04.2007 23:09 |
|
|
Ära siis klassikut mädanema jäta vaid käi teda vahepeal linnas pissitamas
!
|
|
|
D116
Saabihuviline

Postitusi 925
Registreerunud 14.02.2005
Asukoht Tartu
Kasutaja on eemal
Auto: Saab 9000x2 2.3T Aero + 2.0(94kW)CS
|
postitati 06.04.2007 23:19 |
|
|
Kena 9k ja hea varustusega
Muretuid km
|
|
|
muuseas
Saabiklubi liige

Postitusi 141
Registreerunud 25.05.2006
Asukoht Tallinn
Kasutaja on eemal
Auto: 9000 Aero '96
|
postitati 06.04.2007 23:25 |
|
|
eh, naljakas, aga automaatkast teeb kohe teiseks kulgemise! mitte et mauaal ei meeldiks, aga vahel on nii mõõõnus lihtsalt kulgeda... las auto teeb
tööd, tema ju rauast...
muretut kulgemist!
|
|
|
sebastian
|
postitati 06.04.2007 23:30 |
|
|
No teretulemast siis tonniste maailma!
Kapotipealset hõbedast märki vaadates tuleb rõõmsalt tuttav tunne peale, ainult et pedaale on natuke vähem kui normaalne oleks 
Herr qdwin andis oma kasti ja nüüd tahab kohe aju vastu saada...aus vahetus, pole miskit öelda. Tegelikult tahab ta sinna lahjema softi peale lasta.
Aga mina pole seda rääkinud 
Stereo pane kaks auku madalamale, vaheta kohad "tühja sahtliga" ära. Usu mind, on mugavam opereerida meie auklikel teedel kui käsi kangile
toetab.
Paar ilusat sõna ka: vägev pill
|
|
|
iisak
Tallaja

Postitusi 3415
Registreerunud 11.09.2004
Asukoht tallinn
Kasutaja on foorumis
Auto: BMW 850Ci 240kW V-12 5,4 4-wheel steering+Saab 9-7X 224Kw V8 5,3
|
postitati 06.04.2007 23:39 |
|
|
No kuhu sa Cyber selle 147kw-ga lähed?
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak... Saabiabi 5209320
|
|
|
pva
Saabihuviline

Postitusi 213
Registreerunud 03.11.2005
Asukoht Tallinn
Kasutaja on eemal
Auto: Alfa 156 2.0 JTS -05: 122kW
|
postitati 06.04.2007 23:45 |
|
|
Jah... Mul samad valed mqtted ilmuvad pidevalt.
Ja mootor on valepidi, ja kast imelikult asendatud, aga olen aeg-ajani klassik punk-rockist vasinud
|
|
|
Cyber

Postitusi 10063
Asukoht Tallinn, Nõmme
Kasutaja on foorumis
|
postitati 06.04.2007 23:49 |
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: iisak
No kuhu sa Cyber selle 147kw-ga lähed? | Lendu.. Varsti panen tiibade ostmise kuulutuse
välja..
Sebastianile: Hetkel tundub see stereo koht täitsa OK. Arvestades, et tegu on allakäiva paneeliga makiga, siis oleks seal all temaga pisut kehvem
tegutseda. Lisaks on veel kaugjuhtimispult.. Toetan laisalt käetoele ja
klõpsin pulti... yeah, right..
Aga see helitehnika pool tuleb käsile küll võtta, isegi mina oma karukõrvaga saan aru, et hetkel seal midagi pole. Makk nagu võimaldaks üht-teist, aga
kõlarid on suht nullilähedased (tundub, et originaalid). Või siis on see makk puu taha konfitud. Kasutusjuhendit ju pole.. Avastamisrõõmu jätkub veel.

|
|
|
iisak
Tallaja

Postitusi 3415
Registreerunud 11.09.2004
Asukoht tallinn
Kasutaja on foorumis
Auto: BMW 850Ci 240kW V-12 5,4 4-wheel steering+Saab 9-7X 224Kw V8 5,3
|
postitati 07.04.2007 00:05 |
|
|
Unista edasi
Me siin just Iffi ja Trionicuga arutame,kes kuhu lendab.Mitsu soojeneb 
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak... Saabiabi 5209320
|
|
|
vulkanus
Saabihuviline

Postitusi 772
Registreerunud 09.11.2005
Asukoht tallinn
Kasutaja on eemal
Auto: saab 90,96,900.9000 Anniversary , 9-5 aero ja Chrysler Grand Voyager AWD
|
postitati 07.04.2007 00:28 |
|
|
teretulemast turbopurustajate maailma
|
|
|
sebastian
|
postitati 07.04.2007 00:33 |
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: CyberLisaks on veel kaugjuhtimispult.. Toetan laisalt käetoele ja klõpsin pulti... yeah, right.. |
Loen ridade vahelt: "...aga sul on manuaal ja puldi võid üldse ära visata...naa-na-na-na-na" 
Allalastava paneeliga minulgi, aga all tundub mugavam. Saab kõrvalistujale kergemini vastu näppe anda, kui see kanaleid reguleerima kipub või volumet
näppida kavatseb. Siinpool probleem just järelkasvuga kes neegriropendamist paremaks peab, kui seenior parasjagu depeshit kuulab.
Aga never mind...uue auto puhul on targematelegi asjadele mõelda
|
|
|
krss
Saabihuviline

Postitusi 1105
Registreerunud 26.02.2004
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.04.2007 01:33 |
|
|
Öeldakse et maitseasi, aga minu arvates on see kõige kenam värvidekombinatsioon salongis, mida tonnisele üldse on pakutud , ja ega sõitja jaoks just see maksabki, välimus on rohkem
teiste ees eputamiseks. Võibolla pildid petavad, aga need istmed tunduvad praegu lausa karjuvat nahahooldusvahendite järele...
|
|
|
qdwin
|
postitati 07.04.2007 09:00 |
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: vulkanus
teretulemast turbopurustajate maailma | Just! Küll me sellest garrettist ka jagu saame! Piiss of keik! Isand
Vulkanus hüppab möödaminnes mõnest santehnika poest läbi...
|
|
|
Cyber

Postitusi 10063
Asukoht Tallinn, Nõmme
Kasutaja on foorumis
|
postitati 07.04.2007 09:55 |
|
|
| Tsitaat: | | Algselt postitas: krssVõibolla pildid petavad, aga need istmed tunduvad praegu lausa karjuvat nahahooldusvahendite
järele... | Ei, pildid ei peta, istmed tahavad tõesti hooldust saada. Eile imesin istmeõmbluste vahelt umbes
kilo liiva välja, järgmisel nädalal lähen muretsen ka muud vahendid ja käin salongi üle.

|
|
|
maxuud
Saabihuviline

Postitusi 464
Registreerunud 05.03.2004
Asukoht Tallinn
Kasutaja on eemal
Auto: 2x900 classic, 1988, 8 klappi pritsung, manuaal ja automaat + 9000 CS 2,3 / 1992, manuaal, 107 kW -> MÜÜGIS !!!
|
postitati 07.04.2007 11:33 |
|
|
No küll nüüd ikka paugutas !
Auto tervelt 11 aastat uuem eelmisest, üks "0" -gi tagaluugil rohkem, kilovatte terve portsu jagu juures, kerevärv ka tumedama vastu vahetatud.
Mugavus ?! No millest me räägime !!!
Head sõidumõnu ja optimismi ! Talv ei ole enam kaugel, ainult pool aastat ongi jäänud 
Aga muidu igati ponks, praegused pildid on ka väga head.
|
|
|
suur
|
postitati 07.04.2007 16:01 |
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Cyber
3 päeva tagasi hommikust saabneti tiiru tegema asudes leidsin ühe u2u, Suurelt. Pealkiri oli "noh, jookse" |
Näeh, vahel must ka kasu 
Aga immoga on nii, et kui süüde on välja keeratud, siis mõne aja pärast läheb peale. Peale on läinud siis, kui signa indikaator vasaku kõlarikatte
peal vilgub. Mahavõtmiseks ei pea ilmtingimata uksi luikku-lahti tegema. Piisab, kui süüde sees korra puldil signa nuppu vajutada. See kohe
indikaatori pealt ka näha - korraks jääb põlema.
|
|
|
t8
SaabiJumal

Postitusi 361
Registreerunud 17.09.2004
Asukoht Tallinn
Kasutaja on eemal
Auto: Saab 9-3 sport combi biopower 2008 ja Pluttrick ja tont teab, mis sealt tuleb küülik ja Intur GT-1000
|
postitati 07.04.2007 17:58 |
|
|
kui kellelegi see immo ise peale minemine närvidele käib, siis on võimalik aktiveerimisaegasid muuta või üldse maha võtta. tech-ga loomulikult
|
|
|
qdwin
|
postitati 07.04.2007 18:02 |
|
|
Kas tõesti saab täiesti maha võtta?
Kõige pikem aeg oli mõlemal taimeril 10min. Aga et täitsa maha rookida - minu meelest ei saanud. Aga mu mälestused on ca 2 aasta vanused.
|
|
|
| Lehekülgi: 1 2 3 .. 5 |